2019-2020 Mezunlarımıza...

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 26 Haziran 2020

Değerli Arkadaşlarımız,

Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Zorlu bir eğitim döneminin ardından bugün, her biriniz, kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra, ülkemize ve dünyaya karşı da sorumlu birer genç mühendis olarak hayatınızın yeni bir dönüm noktasına ulaştınız.

İnanıyoruz ki, Edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizle, meslek hayatınızda, kariyer basamaklarını hızla tırmanarak önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler; başarıdan başarıya koşarken Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu olmanın gururunu yaşayacak, sizden sonrakilere yaşatacak ve bizleri onurlandıracaksınız. Bu vesile ile, başta sizleri yetiştiren aileleriniz olmak üzere üzerinizde emeği bulunan herkesi tebrik ediyor, en içten şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. Pandemi süreci sebebiyle zorunlu olarak aramıza giren mesafenin kalplerimize giremeyeceğini ifade etmek için, sizleri her aklınıza geldiğinde gölgesinde mutlu ve huzurlu hissettirecek birer ağacı sizler adına toprakla buluşturuyoruz.

Selam ve sevgilerimizle,

OMÜ Kimya Mühendisliği Bölümü