Mühendislik Fakültesi Proses Topluluğundan iş hayatının 5N1K’sı

Kimya Mühendisliği Bölümü öğrenci topluluğu olan Proses Topluluğu, her Eğitim-Öğretim yılı sonunda geniş katılımlı, mezun olacak öğrencilerin kariyer planlamalarında yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek konukların katılımlarıyla Üniversitemiz öğrencilerine ve Eğitim-Öğretim kadrolarına açık bir etkinliği bu yıl 5N 1K adı altında düzenlemiştir. 21-22 Mayıs 2021 tarihleri olmak üzere 2 gün süren etkinliğin 1. Gün açılış konuşmasını, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yavuz ÜNAL yaparak onurlandırmıştır.

Öğrencilere Eğitim-Öğretim hayatları ile ilgili aydınlatıcı, yol gösterici bilgilerini paylaşmıştır. Mühendislik eğitiminde yeterliliklerin önemini, mezunların meslek hayatında başarılı olmaları için öğrencilik dönemlerini verimli geçirmeleri, kendilerini geliştirme ile ilgili eğitimlere önem vermeleri belirtmiştir.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPCU da öncü ve girişimci bir fakülte olarak, yetkin ve aranan mezunlar vermeyi hedeflediklerini belirterek, katılımcılara şükranlarını sunup bu tarz programlara devam edeceklerini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın da ilk gün davetli grubu ve öğrencileri selamladığı etkinliğe; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Proses Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Feza Geyikçi, akademisyenler ve öğrenciler katılmışlardır.

Haber linki için: