2023 Yaz Okulu Hakkında Duyuru (Güncellendi)

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 6 Temmuz 2023

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulunda diğer Üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin güncel “Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Yaz Okulu Ders Alma Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak Arş. Gör. Buğçe Aydın veya Arş. Gör. Esra Bakkaloğlu’na 21 Temmuz 2023 Cuma gününe kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir. Formlarını elden teslim edemeyecek öğrencilerin, gönderim öncesinde sorumlu asistanlarimizi dahili numarasından arayıp bilgilendirmesi gerekmektedir.

Formları teslim etmeden önce,

-Doldurulması gereken bütün alanların eksiksiz doldurulduğundan emin olunuz.

-Form ile birlikte alacağınız ders içeriklerinin çıktılarını teslim ediniz.

-Müfredatta yer alan ders isimleri ve bilgilerinin doğru yazıldığından lütfen emin olunuz.

Konuyla ilgili olarak öğrencilerin ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİNİ incelemeleri rica olunur.

Güncel formda doldurulması gereken alanlar için tıklayınız.

Lütfen formların takibini ve teslimini kendiniz yapınız. Formların tarafımıza ulaştırılması sizin sorumluluğunuzdadır. Bölüm Başkanlığı ve Fakülte Yönetim Kurulu onayı olmadan diğer üniversitelerin yaz okulunda ders alıp başarılı olan öğrencilerin intibak işlemleri yapılmayacaktır.

Arş. Gör. Buğçe Aydın (e-mail: bugce.ozogul@omu.edu.tr, Dahili: 1093)

Arş. Gör. Esra Bakkaloğlu (e-mail: esra.bakkaloglu@omu.edu.tr, Dahili: 1078)