2023 Yaz Stajı Hakkında Duyuru

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 19 Eylül 2023

Mezun durumunda olup da staj yapan öğrencilerin, defterlerini en geç 6 Ekim Cuma gününe kadar ilgili staj sorumlusu asistanlara teslim etmeleri gerekmektedir. Defter teslimleri sırasında staj sözlüsü için randevu oluşturulacaktır.

Mezun durumunda olmayıp staj yapan öğrencilerin, defterlerini 12 Ekim'de Esma Yeliz Kaya, 13 Ekim'de Handan Akülker ve 16 Ekim'de Gülce Çakman'a teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen üç gün dışında defter teslimi yapılmayacaktır. Staj sözlüsü tarihleri daha sonra duyurulacaktır.

UYARI: Defterlerinizi kurallara göre doldurunuz. Fotoğraf, imza, kaşe gibi önemli detayları kontrol ediniz. Defterler, kesinlikle kargo ile teslim alınmayacaktır. Defterler "elden" ve "imza karşılığı" teslim alınacaktır."