Kesin Staj Hakkında Senato Kararı

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 7 Haziran 2021

Üniversitemizde müfredatında staj bulunan birimlerde öğrenim gören öğrencilerin covid-19 pandemisi nedeniyle staj durumları görüşüldü. Yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda; müfredatında staj bulunan birimlerde öğrenim gören öğrencilerimizin talebi, iş yerinin kabul etmesi durumunda pandemi sürecinde koruyucu önlemler alınarak işyeri ortamında staj yapılabilmesine, bunun mümkün olmaması halinde mezun durumundaki öğrencilerin ise stajlarını birim yönetim kurulu kararı ile dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla ödev, proje, dosya hazırlığı vb. faaliyetlerle tamamlamasına, son sınıf öğrencilerinden alttan dersi olduğu için mezun durumda bulunmayan veya ara sınıflarda bulunan öğrencilerin ise stajlarını 2021-2022 eğitim-öğretim yılında tamamlamasına oy birliği ile kadar verildi.

Senato Kararı