Kimya Sanayiinde Proses İyileştirme ve Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyum ve Sergisi Gerçekleştirildi

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 26 Haziran 2020

24-25 Ekim 2019 tarihinde OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde OMÜ Kimya Mühendisliği Bölümü ve Samsun Kimya Mühendisleri Odası işbirliği ile, çeşitli özel sektör firmalarından gelen konuşmacıların ve akademisyenlerin katılımıyla ’Kimya Sanayiinde Proses İyileştirme ve Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyum ve Sergisi’’ düzenlenmiştir. Sempozyum kapsamında Enerji, Sürekli İyileştirme, Malzeme, Gıda, İş Güvenliği, Endüstri 4.0., Üniversite Sanayi İşbirliği, Sürdürülebilir Çevre ve Atık Yönetimi ile ilgili sunumlar salondaki izleyiciler ile paylaşılmıştır. 1. Günün sonunda firma, akademisyen ve Kimya Mühendisliği Öğrencilerinin katılımıyla yapılan Odak Grup Toplantısı kapsamında, Kimya Mühendisliği Eğitimi ve Müfredatı konularında paydaş görüşleri alınmıştır. Etkinliğin 2. Günü sonunda Poster sunumları gerçekleştirilmiştir.