KML-I ve KML-III Dersleri Hakkında Duyuru

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 2 Ekim 2023

KMB 305 Kimya Mühendisliği Lab.-I dersi için 09.10.2023 tarihinde saat 13:00'da Enstrümental Analiz Laboratuvarında (Mühendislik Fak. 1. Kat) ders işleyişi hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Dersi alacak öğrenciler, oluşturdukları “5” kişilik deney gruplarını tanıtım dersinde Arş. Gör. Esma Yeliz Kaya’ya teslim edebilirler.

KMB405 Kimya Mühendisliği Lab. III dersi için 09.10.2023 tarihinde saat 10:00'da Enstrümental Analiz Laboratuvarında (Mühendislik Fak. 1. Kat) ders işleyişi hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Dersi alacak öğrenciler, oluşturdukları “5” kişilik deney gruplarını tanıtım dersinde Arş. Gör. Buğçe Aydın’a teslim edebilirler.