OMÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLAR BULUŞMASI

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 21 Kasım 2020

OMÜ Proses Topluluğu Mezunlar Buluşması

Gerek eğlendiğimiz gerek zorlanarak geçirdiğimiz bir üniversite hayatının ardından hepimiz mezuniyet sonrası hayatımızda bizleri nelerin beklediğini düşünmüşüzdür.

İş hayatına atılmak için gireceğimiz mülakatlar, bizi zorlayacak durumlar, iş hayatında nasıl bir ilerleme göstereceğimiz gibi kafamızda yer edinen soruları bizim gibi yollardan geçmiş mezunlarımızdan öğrenmek amacıyla MEZUNLAR BULUŞMASI düzenliyoruz!😊

Bölümümüz mezunları Deva İlaç ARGE Mühendisi Ayça Aydın ve Haks Kimya Üretim Planlama Mühendisi Fatma Zühre Arslan, mezuniyet sonrası edindikleri tecrübelerini bizimle paylaşacak ve sorularınızı yanıtlayacaklardır. Tüm arkadaşlarımızı meslek hayatımıza dair sorularımızı giderebileceğimiz aynı zamanda keyifli vakit geçireceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz!

(Etkinliğimiz 23 Kasım Pazartesi saat 19.00' da Meet platformu üzerinden yapılacaktır.)

OMÜ Proses Topluluğu