Prof.Dr. Selim Ceylan COST Programına Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 21 Aralık 2023

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Selim Ceylan COST Programına Çalışma Grubu Üyesi (WG) Olarak Atandı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Ceylan COST (European Cooperation in Science and Technology) programının “CA20127: Waste biorefinery technologies for accelerating sustainable energy processes” aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak atanmıştır.

Temel amacı atıklardan sürdürülebilir enerji üretim proseslerinin geliştirilmesi olan CA20127 aksiyon çağrısı ile farklı ülkelerden bilim insanları için konsorsiyum oluşturulacaktır. Bu doğrultuda CA20127 aksiyonu, biyokütle ve diğer atıkların değerini ortaya koyacak bilimsel farkındalığı artırarak ortak çalışmaları teşvik etmeyi ve projeleri desteklemeyi hedeflemektedir.

Akademisyenimizi tebrik eder, aksiyondaki çalışmalarında başarılar dileriz.