Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri

Yazar: kimmuhendislik.web | Tarih: 26 Mayıs 2022

Güner TOSUN

Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Selim CEYLAN yürütücülüğünde Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinden Güner TOSUN un "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında sunmuş oldukları “Manda Çiftliği Atıklarından Hidrotermal Karbonizasyon İle Toprak Kattı Maddesi Üretiminin İncelenmesi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Vuslat İrem ŞİMŞEK, İrem ÖZGENÇ, Rabia HALEZEROĞLU

Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Selim CEYLAN yürütücülüğünde Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinden Vuslat İrem Şimşek, Rabia Halezeroğlu ve İrem Özgenç in "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında sunmuş oldukları “Biyo-Havacılık Yakıtı Üretiminde Düşük Maliyetli Solvent Olarak Biyodizel Üretimi Yan Ürünü Gliserolün Hidrojen KaynağıOlarak Kullanımının İncelenmesi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır

Büşra Büyük, Nur İŞCAN

Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Feza GEYİKÇİ yürütücülüğünde 4. sınıf öğrencilerinden Nur İşcan ve Büşra Büyük ün "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında sunmuş oldukları " Hassas yüzeylerde mekanik etkiye duyarlı sensör geliştirilmesi" başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.